CDP

CDP je preizkušena, napredna in enostavna rešitev za celovito podporo poslovanja prodajalcev in serviserjev avtomobilov.

CDP lahko podpre tako velika podjetja s številnimi poslovnimi enotami in z lastno mrežo partnerjev kot tudi najmanjša podjetja z le nekaj zaposlenimi.

Že sam osnovni modul nudi vse, kar potrebujete pri vsakodnevnem delu, dodatni funkcionalni moduli in vmesniki pa zagotavljajo podporo tudi za vaše specifične potrebe, ne glede na velikost vašega podjetja in obseg vašega poslovanja.

CDP omogoča uporabo različnih valut, jezikov, znamk in lokacij; dodajanje novih poslovnih enot in uvedba novih znamk ne predstavljajo nikakršnega problema.

CDP kot svojo osnovno platformo uporablja najsodobnejši strežnik srednjega razreda IBM System i5, ker se je le ta izkazal kot izredno zanesljiv sistem, ki lahko najbolje in v celoti podpre visoke zahteve uporabnikov. Osnovne lastnosti sistema i5 so varnost, razpoložljivost, nadgradljivost, upravljanje z velikim številom uporabnikov in široka paleta modelov. Več o strežniku najdete na IBM-ovih straneh.

Če vaše podjetje ne potrebuje ali ne želi imeti svojega lastnega strežnika, vam lahko ponudimo gostovanje na našem strežniku, pri čemer mi v celoti prevzamemo skrb za zaščito in varovanje podatkov, za vso sistemsko podporo in za stalno pomoč pri vsakodnevni uporabi rešitve.

Osnovna rešitev

Osnovni modul ponuja vse, kar potrebujete v rednem dnevnem delu in sicer tako na področju prodaje vozil, kot tudi na področju podpore servisu. Paket prav tako podpira upravljanje zalog, vsebuje funkcionalnosti za podporo marketingu in poročanje vodstvu, osnovni vmesniki zagotavljajo povezave z drugimi splošnimi programskimi rešitvami, vsekakor pa je v popolnosti zagotovljena varnost podatkov in naložbe.
Za avtomatsko knjiženje vseh stroškov in prihodkov eksternih in internih faktur v glavno knjigo je na voljo standardni vmesnik.

Opcijska funkcionalnost za zahtevnejše ali posebne potrebe

Osnovni modul ponuja vse, kar potrebujete v rednem dnevnem delu, dodatni funkcionalni moduli in vmesniki pa zagotavljajo, da lahko zadovoljite vaše posebne potrebe. 

Planiranje razpoložljivih terminov delavnice in virov v servisu

Uporaba tablic pri sprejemu strank v servisu

Povečanje produktivnosti in prodaje v servisu

Elektronski arhiv dokumentov

CRM orodje za povečanje prodaje prodajalcev in uvoznikov vozil

Vodenje ter spremljanje evidence in rezervacije testnih, nadomestnih in rent-a-car vozil

Poslovno poročanje za podporo poslovanja avto hiš

Parex – platforma za izmenjavo nadomestnih delov

Še več

Avtomobilske znamke