Reference

Avstrija

V uporabi od leta 1990 in ga uporablja večje število podjetij, kot so:  PCR Peugeot Citroën Retail, RRG Renault Retail Group, Toyota Frey, Edelsbrunner (Peugeot), Feja (Ford), Hänfling (Chrysler, Honda, Kia) , Havelka (Honda, Seat, Suzuki), Hentschl (Citroen, Toyota), Pfaller (Kia, Mazda, Volvo), Vogl (Alfa Romeo, Fiat, Renault), Wiesenthal (Mercedes, Smart, Alfa Romeo, Citroen, Chrysler, DAF, Dodge, Fiat, Jeep), …

Hrvaška

V uporabi od leta 2004 in ga uporablja že 20 podjetij.

Nemčija

V uporabi od leta 2010 in ga uporablja večje število podjetij, kot so: Auto Eder Gruppe (Dacia, Ford, Peugeot, Renault, Volvo), Autohaus Günther (Infiniti, Nissan),  Freier (Peugeot), Süverkrüp (Citroen, Dacia, Peugeot, Renault), Warnow Mobile (Dacia, Renault), …

Slovenija

V uporabi od leta 2004 in ga uporablja že 33 podjetij z več kot 300 uporabniki, pri tem pa je razpon velikosti podjetij od najmanjšega z 1 uporabnikom do največjega z več kot 40 uporabniki.

Srbija

V uporabi od leta 2010 in ga uporablja že 16 podjetij.

Izjave uporabnikov

S Car Dealer Package imam NAJOPTIMALJNEŠO podporo za znamke Renault in Toyota!

Mag. Gerhard Gastecker

Autohaus Gastecker GmbH, Loosdorf

S pomočjo CDP-ja smo naše procese lahko bistveno poenostavili. Na ta način smo lahko ukinili določena delovna mesta. Pri Vectorju mi najbolj ugajajo hitri odzivi na spremembe na tržišču in odlična podpora. Prav tako cenimo njihovo fleksibilnost ter razvoj posebnih rešitev za naše zahteve, ki presegajo standardne okvirje.

Mag. Ing. Ernst Ellensohn

Manfed Ellensohn GmbH, Rankweil

Naš uvoznik Toyota Frey se je tudi odločil za CDP. To je bilo ključnega pomena za nas, da izkoristimo možnost poenostavitve delovnih postopkov. CDP nam ponuja več vmesnikov, kot naš stari DMS. Veseli nas, da lahko v sodelovanju z našim uvoznikom, sodelavci in Vectorjem poskrbimo za enostavno, pregledno in sodobno upravljanje procesov.

Wilhelm Bacher

Auto Bacher GmbH, Hall in Tirol

Vector je že od leta 1987 naš zanesljivi dobavitelj programske opreme. Z njihovimi storitvami sem popolnoma zadovoljen. Šolanja so dobro organizirana. Všeč nam je, da se posvetijo vsem vprašanjem. Vector in CDP lahko le priporočam.

Ing. Wolfgang Rötzer

Autohaus Dosenberger GmbH&CoKG, Innsbruck

CDP že od leta 1988 uporabljamo kot naš DMS. V vseh teh letih se je CDP posodabljal, razširjal in predvsem prilagajal zahtevam naše znamke Citroën. Po 28 letnih uporabe na lastnem strežniku sedaj zaupamo Vectorjevi rešitvi v oblaku in se raje posvečamo naši osnovni dejavnosti.

Sabine Koncar

Autohaus Koncar GmbH, Graz